10/04/2017

ΤΩΡΑ Ο ΑΝΑΝΑΣ DEL MONTE GOLD® PINEAPPLE ΦΤΑΝΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ

Η Del Monte Fresh Produce (Del Monte) ανακοινώνει με χαρά ότι ο ανανάς Del Monte Gold® Pineapple θα μεταφέρεται πλέον αεροπορικώς από την Κένυα, παράλληλα με τον ανανά που μεταφέρεται δια θαλάσσης από την Κόστα Ρίκα.

«Η Del Monte ® είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως εγγύηση εμπιστοσύνης και ανώτερης ποιότητας και ο ανανάς Del Monte® Extra Sweet Gold Pineapple είναι σίγουρα ένα από τα προϊόντα μας που γίνονται ανάρπαστα. Είδαμε την ευκαιρία να επεκταθούμε σε αυτόν τον τομέα προσφέροντας ένα ακόμη εναλλακτικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, αυτή τη φορά από την Κένυα και αεροπορικώς», λέει ο Gianpaolo Renino, Αντιπρόεδρος Ευρώπης και Αφρικής. «Θέσαμε σε λειτουργία ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής το οποίο θα εξυπηρετεί τα κυριότερα αεροδρόμια της Ευρώπης σε εβδομαδιαία βάση. Οι αερομεταφερόμενοι ανανάδες Del Monte Gold® Extra Sweet Pineapples συσκευάζονται σε ειδικά σχεδιασμένα χαρτοκιβώτια, κάθετα, χωρισμένοι ο ένας από τον άλλο, ώστε να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία κατά τη μεταφορά τους. Οι πελάτες μας θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμη εκλεκτό προϊόν και ο τελικός καταναλωτής θα μπορεί να γεύεται την ίδια φυσικά γλυκιά και χρυσή σάρκα του μοναδικού, έτοιμου για κατανάλωση, ανανά μας, λίγες ώρες μετά τη συγκομιδή του». Στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Del Monte, οι φυτείες ανανά στην Κένυα έχουν πιστοποιηθεί και αυτές ως φυτείες Αειφόρου Καλλιέργειας από ανεξάρτητη εταιρεία, την SCS Global Services (SCS), σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διεθνώς αναγνωρισμένου Προτύπου Αειφόρου Καλλιέργειας v 1.3 για τις εταιρείες παραγωγής και διακίνησης. Έτσι, ο αερομεταφερόμενος ανανάς Del Monte Gold® Pineapple από την Κένυα θα φέρει την οικολογική ετικέτα Kingfisher και οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα αισθάνονται πιο σίγουροι από ποτέ ότι οι ανανάδες Del Monte Gold ® Pineapples είναι πιστοποιημένοι από την SCS.

 

Η Del Monte Fresh Produce:
Η Del Monte Fresh Produce είναι μία από τις κορυφαίες, παγκοσμίως, καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, εμπορίας και διανομής νωπών και φρεσκοκομμένων φρούτων και λαχανικών υψηλής ποιότητας, καθώς και μία κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διανομής έτοιμων για κατανάλωση τροφίμων στην Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες πρώην μέλη της Σοβιετικής Ένωσης. Η Del Monte Fresh Produce εμπορεύεται τα προϊόντα της διεθνώς με το εμπορικό σήμα Del Monte®, σύμβολο καινοτομίας, ποιότητας, φρεσκάδας και αξιοπιστίας των προϊόντων για περισσότερο από έναν αιώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αερομεταφορά του ανανά, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email: pranieri@freshdelmonte.com
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την SCS Global Services επισκεφθείτε το: http://www.scsglobalservices.com/certified-sustainably-grown

x