ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Del Monte Fresh Produce είναι μία από τις κορυφαίες, παγκοσμίως, καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, εμπορίας και διανομής νωπών και φρεσκοκομμένων φρούτων και λαχανικών υψηλής ποιότητας, καθώς και μία κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διανομής έτοιμων για κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, χυμών, ροφημάτων, πρόχειρων γευμάτων και γλυκισμάτων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η Del Monte Fresh Produce εμπορεύεται τα νωπά προϊόντα της διεθνώς με το εμπορικό σήμα Del Monte®, σύμβολο ποιότητας, φρεσκάδας και αξιοπιστίας για περισσότερο από έναν αιώνα. Η Del Monte έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, τώρα και στο μέλλον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Del Monte Fresh Produce, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.freshdelmonte.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@freshdelmonte.com.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η Del Monte Fresh Produce εμπορεύεται παγκοσμίως τα νωπά προϊόντα της με το εμπορικό σήμα Del Monte®. Από το 1892, οι καταναλωτές αναγνωρίζουν το εμπορικό σήμα Del Monte® ως εγγύηση για υγιεινά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ DEL MONTE
x