Γεια σας παιδιά! Αυτός είναι το δικό σας μέρος, με πολλή φρουτοδιασκέδαση μόνο για σας!

Ανακαλύψτε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κόσμο των φρούτων και των λαχανικών, βρείτε την αγαπημένη σας συνταγή και κατεβάστε αστεία σκίτσα φρούτων, έναν έξυπνο σελιδοδείκτη με ανανά και μία κάρτα γενεθλίων με φρούτα! Η Παιδική Γωνιά της Del Monte είναι πολύ διασκεδαστική! Απολαύστε την!

Κατεβάστε το Del Monte® Kids

Αυτή η εφαρμογή είναι αφιερωμένη στα παιδιά και περιέχει:
• Ένα παιχνίδι αντιστοίχισης καρτών που απεικονίζουν φρούτα, με διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Η ιδέα είναι απλή: Ανοίγετε τις κάρτες και προσπαθείτε να βρείτε το ζευγάρι τους! Στο «Δύσκολο» επίπεδο, παίζετε με αντίπαλο το χρονόμετρο και ο αριθμός των καρτών αυξάνεται σε κάθε στάδιο, κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό! Προσέξτε γιατί έχετε μόνο 3 ζωές! 
• Το τμήμα των «Κατασκευών» έχει να κάνει με τούβλα και κατασκευές! Μαζέψτε τα καπάκια των Del Monte® Squeezie και ακολουθήστε τις οδηγίες για να φτιάξετε την αγαπημένη σας κατασκευή ή μια δική σας!

Με την εφαρμογή Del Monte® Kids, τα παιδιά μπορούν να εξασκήσουν τη μνήμη τους και να αναπτύξουν τη φαντασία τους μέσα από τις κατασκευές με τα καπάκια.

x